Bakkebygrenda

Lene Løvås Berg

lene@sorknesbarnehage.no

Lene er utdannet førskolelærer, og har jobbet i barnehagen siden 2001. Hun jobber i 100 % stilling som pedagogisk leder på Bakkebygrenda.

Nazneen Khadim

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Nazneen begynte å jobbe hos oss som vikar i 2006. Siden 2010 har hun vært fast ansatt i 100 % stilling som assistent. Nazneen fikk fagbrev som barne- og ungdomsarbeider i 2013.

Rim Tesfu

Stilling: Vikar

Rim jobber 100 % stilling som barnehagelærer med dispensasjon på Bakkebygrenda.

Stilling: Vikar

Carmen er 20 år og til daglig studerer hun. Hun er tilkallingsvikar ved behov i ferier.

Stilling: Vikar

Mathias er 17 år og går til daglig på Hvam videregående skole, studiespesialisering med idrett. Han er vikar ved behov i ferieavvikling.

Hakkebakkeskogen

Abrehet Tsegay

Stilling: Assistent

Abrehet begynte hos oss som vikar i 2008, og ble fast ansatt i 2011. Hun jobber 100 % stilling som assistent på Hakkebakkeskogen.

Anita Rani Panai

Stilling: Assistent

Anita jobber 80% stilling som assistent fra jhøsten 2020. Hun skal være tirsdager på Hakkebakkeskogen og onsdag, torsdag og fredag på Tiriltoppen.

Bjørg Hestad

bjorg@sorknesbarnehage.no

Bjørg begynte å jobbe som assistent hos oss i 1999. Hun er utdannet førskolelærer,jobber 80 % på avdeling, og 20 % stilling i administrasjonen. Hun er også stedfortreder for daglig leder.

Karina Prestnes

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Karina er assistent, og begynte hos oss som vikar i 2009. Fra august 2014 har hun en fast 100% stilling i barnehagen. Karina er barne og ungdomsarbeider og jobber som dette er på Hakkebakkeskogen.

Kardemommeby

Adhanet Abraha

Stilling: Assistent

Adhanet begynte hos oss i 1999, og har siden den gang jobbet i 100 % stilling som assistent på Kardemommeby.

Nina Hedlund

nina@sorknesbarnehage.no

Nina begynte å jobbe som assistent hos oss i 2002 . Nå er Nina utdannet førskolelærer, og jobber i 100% stilling som ped.leder på Kardemommeby.

Eva Snekkerhaugen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Eva jobber 100 % som assistent på Kardemommeby.

Tiriltoppen

Anita Rani Panai

Elin Kristine Andersen

elin@sorknesbarnehage.no

Elin er utdannet førskolelærer. Hun begynte å jobbe hos oss i april 2013. Fra høsten 2019 skal Elin jobbe 80 % og studere 20 %, masterstudiet i barnehagekunnskap - barnehagepedagogikk.

Sivaruby Anpalagan

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Sivaruby begynte hos oss som vikar i 2008. Hun er utdannet barne og ungdomsarbeider, og jobber i dag i 100 % fast stilling på Tiriltoppen.

Renata Pasieczna

Stilling: Barnehagelærer

Renata begynte hos oss i et engasjement i 2009. I 2012 ble hun fast ansatt. Høsten 2019 begynner Renata å studere til barnehagelærer på Oslomet, Hun skal jobbe 60 % stilling på Tiriltoppen ved siden av studier.

Andre ansatte

Mari Karlsrud

Stilling: Daglig leder
styrer@sorknesbarnehage.no

Mari er utdannet førskolelærer, og er daglig leder i barnehagen. Hun begynte å jobbe her i 2001, og jobber 100 % stilling. Fra høsten 2018 starter Mari ett treårig deltidsstudiet, masterstudiet i styring og ledelse på Oslomet.