Matservering i barnehagen

Barnehagen serverer frokost, lunsj og ettermiddagsmåltid fem dager i uken. Vi har en fast oppsatt frokost og ettermiddagsmeny, som dere finner under. Til lunsj har vi cateringmat levert av Bogstad Catering 3 dager i uken mandag-onsdag. Torsdag til lunsj spiser vi restemat eller brødmat, og fredager varierer vi mellom grøt, supper eller brødmat.

Kostpengene er fra 1.jan 2016 kr. 450,- pr. barn for 100 % oppholdstid. Vi har utarbeidet en fast meny for frokost og ettermidagsmåltid, den ser dere vedlagt under. Lunsjmeny er oppsatt fra Bogstad Catering, denne legges ut til foreldre i barnehagen.

meny for frokost og ettermiddagsmåltid pr. okt 17

Vi er en fem og dagen barnehage, og det betyr at vi har fokus på å servere frukt og grønt til alle måltider. Når barna har bursdager får de velge mellom fruktspyd, fruktsalat eller hjemmelaget is.